Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 25 juni 2017

Vacature: Voorzitter D66 Diemen

De positie van Voorzitter van D66 Diemen is vrijgekomen. De huidige Voorzitter Mart Roumen ziet zich vanwege een verhuizing naar Utrecht genoodzaakt om afstand te nemen van zijn positie. Kandidaten die interesse hebben in deze positie kunnen zich melden op de AAV van 3 juli of één op één via de contactgegevens van de huidige bestuursleden, elders op deze website te vinden. 

Mart Roumen geeft aan terug te kijken op een mooie tijd in de Diemense politiek. “We hebben een levendige en actieve rol gespeeld als politieke vereniging in het Diemense landschap. Ik kijk terug op prachtige en unieke campagne-avonden en bijeenkomsten en had graag doorgegaan voor nog een periode als ik niet elders zou zijn gaan wonen. Ik heb een rotsvast vertrouwen in een knaller van een campagne bij de gemeenteraadsverkiezingen onder leiding van de nieuwe lijsttrekker en blijf uiteraard graag op de hoogte van alles wat er speelt.”

Roumen blijft vooralsnog wel actief als interim-Voorzitter, tot er een nieuwe kandidaat verkozen is.