Steun ons en help Nederland vooruit

Francus Simonetti is sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 fractieopvolger. Voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 staat Francus op de vierde plaats van de kieslijst van D66 Diemen. Lees hier zijn motivatie om zich kandidaat te stellen:

“Ik heb een sterke behoefte om ook van belang te zijn voor mijn omgeving. Ik bemerkte dat politiek een grote invloed heeft daarop verbindend tussen lokaal, landelijk en internationaal. Wil ik voor mijzelf en mijn medeburgers het optimale halen uit mijn omgeving, dan is het ook mooi dat je daar een positieve invloed op uit kunt oefenen. Daar heb ik gelukkig een mooie bijdrage aan kunnen leveren via de fractie in Diemen door mijn rol als fractieopvolger voor D66 Diemen in te vullen.

Vanuit mijn ervaringen als o.a business architect, weet ik hoe belangrijk het is om principes te hebben en van daaruit te handelen om tot een optimale besluitvorming te komen. Ik vind het gewoon belangrijk dat wij een gezonde en welvarende toekomst ingaan op een duurzame manier. De strategische richtlijnen van D66, voortkomend uit een sociaal en liberaal gedachtegoed, spreken mij dan ook al tijden erg aan.

Ik vind het prachtig om samen Diemen mooi te maken. Ik vind dat er al veel is veranderd, dit zeer ten goede. Die mooie lijn moet worden doorgezet. Diemen als zelfstandige gemeente biedt een optimale omgeving om een mooie plek voor ons te bieden. Dat moeten we houden en natuurlijk continu verbeteren. Ik vind het belangrijk dat we allemaal trots op Diemen kunnen zijn en blijven. Hieraan wil ik graag mijn steentje bijdragen. Daarom Diemen!”

Meer van Francus Simonetti