Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Frans Deckers, geboren in Amsterdam op 8 december 1942. Ik ben getrouwd met Alja Kramer, op 14 juni 1973, geen kinderen, tot onze spijt. Mijn vrouw is sinds 26 april, lid van Orde van Oranje Nassau, daar ben ik zeer trots op!

In het verleden heb ik een uitgebreide grafische opleiding gevolgd, van lood naar digitaal. Daarna begon ik mijn eigen studio, Deckers Studio Fradeck sinds 10 mei 1983 (Eenmanszaak, ZZP.)

Ook heb ik sinds 1998 verschillende bestuursfuncties gehad bij verschillende verenigingen in Diemen. In de politiek sinds 2001: raadslid VVD (2002-2006), en Belangen Diemenaren, ook diverse functies bij Trots op NL (2007- 2013).
Nou en? Dat is voortschrijdend inzicht.

Mijn betrokkenheid met Diemen, wordt groot genoemd. Mijn motivatie is ‘iets te betekenen voor de burger van Diemen’, zoals ik nu al doe via de verenigingen, Maar dat met wat meer power. In wezen ben ik een bestuurder en een mensenmens, zegt men.

Diemen is een fijn en goed dorp, wel met een stedelijke uitstraling, maar het blijft toch dorps en vriendelijk, zeker door het uitgebreid verenigingsleven, iedereen komt iedereen daar tegen. Mijn vrouw en ik wonen al 43 jaar in Diemen en het is echt een hechte gemeenschap als je je daar voor openstelt en meedoet met alles.

We hebben Diemen zien uitgroeien van een boerendorp van 12.000 inwoners naar meer dan 25.000 inwoners en Diemen gaat nu rap richting 35.000 inwoners. Diemen ligt gunstig, door de uitgebreide infrastructuur en ia een van de weinige gemeenten in de regio waar nog wordt gebouwd en kan worden gebouwd.

Diemen zou kunnen uitgroeien tot de hoofdgemeente aan de oostkant van Amsterdam, met de potentie van een plaats als Amstelveen, zeker door de op stapel staande samenwerking met vooral Ouder-Amstel, en meer dorpen in de regio.

Somberen over Diemen is dus helemaal niet nodig. Wij gaan er voor……… Er is dus veel te doen, zeker in deze tijd van de crisis en bezuinigingen,

Frans Deckers

Meer van Frans Deckers