Steun ons en help Nederland vooruit

Sarie Muijs

Penningmeester

33 jaar

Diemen

Sarie Muijs (1987) is sinds 2016 bestuurslid van D66 Diemen

Mijn naam is Sarie Muijs. Ik ben geboren, getogen en getrouwd in Diemen. Na een paar jaar in Amsterdam gewoond te hebben, hebben mijn man en ik recent een huis gekocht in Diemen. Ik werk als adviseur van het college voor de gemeente Amsterdam. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, stijldansen en kajakken.

Diemen is een mooie gemeente, zo dicht bij de stad, maar toch een dorp met een hechte gemeenschap. Daarom ben ik ook heel blij dat ik als bestuurslid en als lijstduwer van D66 Diemen daar een bijdrage aan mag leveren.

Ik houd me in het bestuur voornamelijk bezig met de financiën van de afdeling en met politiek. Ik wil ervoor zorgen dat we verstandige financiele keuzes maken. Daarnaast wil ik een brugfunctie vervullen tussen de politiek, de leden van D66 en de inwoners van Diemen. Er gebeurt in het bestuur en de gemeenteraad ontzettend veel wat van belang is voor de inwoners van Diemen. Door meer informatie en nieuws over de politiek aan de leden te vertellen en tegelijkertijd de ideeën van de leden weer bij de politiek te beleggen hoop ik een dialoog tot stand te brengen die past bij een democratische partij als D66 en onze mooie gemeente.

Meer van Sarie Muijs