Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Kroonprins D66 bezoekt Diemen

Zaterdag 4 maart bezoekt kandidaat-Kamerlid Jan Paternotte Diemen. Om half vier zal hij aanwezig zijn in Grand Café Cheers, aldaar kunnen Diemenaren naar harte lust vragen stellen aan de huidige fractievoorzitter van D66 Amsterdam. Hij staat nummer negen op de D66-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen 15 maart. 

Het is niet de eerste keer dat Jan Paternotte afbuigt naar Diemen. Ruim een jaar geleden ging hij ook al in gesprek met de leden van D66 Diemen. Hij nodigt iedereen van harte uit om zijn zorgen te delen, maar vooral ook om vragen te stellen. “Na de inloop ga ik graag in gesprek met de Diemenaren; toch een soort buren”, vertelt hij. “Ik daag hen uit om daar alvast goed over na te denken.”

Afdelingsvoorzitter Mart Roumen benadrukt dat het vooral de bedoeling is dat er een levendige discussie ontstaat in het Grand Café van het winkelcentrum. “Na afloop gaan we ook nog even de straat op om mensen zelf op te zoeken”, besluit hij. “Ik hoop zo veel mogelijk betrokken Diemenaren te zien. Het zijn cruciale verkiezingen en het is vooral belangrijk om je goed te informeren. Hoe kan dat beter dan met een hoofdrolspeler uit Den Haag?”

Gepubliceerd op 02-09-2017 - Laatst gewijzigd op 22-11-2018